CHAMPIX - TABEX

Profiel van Snufje

CHAMPIX - TABEX

Thu 13 August 2009 16:29 - Blog

Ik ben op 6 januari 2008 succesvol gestopt met behulp van Champix. Dat spul werkt super! Ik ben omdat het zo goed ging eerder dan de 12 weken gestopt en je raad het al...ik ben toen weer begonnen met roken.

Opnieuw de hele Champix-procedure gestart en nu wel volgehouden...en inderdaad het beklijfde. Tot er op een gegeven moment weer die knop omging en ik er voor de gezelligheid weer eentje meerookte..FOUT.

Weer een doosje Champix besteld en zelfs bij de halve dosering is het voor mij geen probleem om niet te roken.. ik heb er dan ook echt geen moeite mee. Dat houdt dan weer een tijdje stand en dan ...steekt dat nicotinemonster weer de kop op.

Ik ben het inmiddels zo zat...ik sta weer stijf van de afkickverschijnselen en heb alweer een paar dagen gerookt.

Ik lees nu over Tabex op internet. Van de ene kant ben ik enthousiast...van de andere kant ook heel terughoudend...het middel is niet in Nederland op de markt, hetgeen betekent dat het niet getest en onderzocht is of het voldoet aan de wettelijke Nederlandse veiligheids- en kwaliteitseisen.

Als ik mensen benader om het te kopen...tabex.nl...Ebay en noem maar op, ik krijgt geen reactie, e-mailadressen bestaan gewoon niet meer...als ik in Canada in de drugstores kijkt, zie ik dat het daar overal uitverkocht is (SOLDOUT)...vreemd ;(.

Wie kan mij meer vertellen over Tabex en weet waar ik het kan kopen.

 

Advertentie
3 reacties
 1. op 13 August 2009 om 16:02

  Ik kan je niet helpen met je vraag over tabex.
  Wel ben ik heel benieuwd wat jij voor afkickverschijnselen had met champix.
  Ik ben 6 weken geleden gestopt met hulp van champix en na een week of 2 gestopt met de pillen.
  dat gaat heel erg goed en ik heb niet meer gerookt maar word ook niet goed van alle bijverschijnselen.
  Ik hoop dat ik iets van je zal horen.
  :grin:
  messy

  • Gestopt
  • 2410 dagen
 2. op 13 August 2009 om 18:34

  het lijkt mij eng als het hier in nederland nog niet verkocht wordt...

  • Gestopt
  • 2416 dagen
  • Fyme
  • Lid
  • 2134 react.
  op 14 August 2009 om 12:47

  Ja ik kan stoppen met tabex aanraden. Het is niet te koop in NL omdat ze het zogenaamd nog willen onderzoeken. Maar champix mag wel, hoe krom is het. Champix is chemisch en ontzettend duur en moet je maanden slikken. Tabex is een natuurproduct en kost je iets meer dan een tientje en hoef je maar een maand te slikken. Champix is ook afgeleid van Tabex. En er zijn al wat NL artsen die tabex wel voorschrijven maar betaal je ook gelijk 50 euro voor hetzelfde doosje. Op mijn site kan je veel lezen over tabex, op het internet is er ook genoeg over te vinden. Zoek voor jezelf uit wat het beste bij jou past en waarmee jij wilt gaan stoppen. Wil je toch met tabex stoppen dan kan ik je wel een adres geven. Maar bedenk wel Tabex of andere middelen zijn hulpmiddelen en dienens als ondersteuning, het zijn geen wondermiddelen en stoppen met roken moet je zelf doen. Heel veel succes

  • Gestopt
  • 2617 dagen
Reageren

Om deze actie uit te voeren moet je eerst inloggen of een gratis account registreren